Τμήματα‎ > ‎

Παιδαγωγικό υλικό Fun Philosophy

Το νηπιαγωγείο μας έχοντας ως κύριο μέλημα την επικράτηση του υψηλού επιπέδου μάθησης, αναβαθμίζει συνεχώς το παιδαγωγικό υλικό που χρησιμοποιείται από τις νηπιαγωγούς.
  •  Το σχολείο μας φροντίζει να ενημερώνεται συνεχώς για τις παιδαγωγικές εξελικτικές μεθόδους και υλικά μέσα τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Οτιδήποτε θεωρείτε εφόδιο για εξελικτική μάθηση, μετά από προσεγμένη έρευνα της εκπαιδευτικής ομάδας, το σχολείο το υιοθετεί.

  •   Οι νηπιαγωγοί του σχολείου μας φτιάχνουν ένα πλούσιο και ειδικά προσεγμένο παιδαγωγικό υλικό που αποτελείται από ασκήσεις που χρησιμοποιούν τα παιδιά σε καθημερινή βάση και συσχετίζονται με τη θεματολογία.
  •  Το Fun Philosophy είναι από τα πρώτα σχολεία στην Κύπρο που έχουν εντάξει το διαδραστικό πρόγραμμα Γνωσιτεχνία. Η Γνωσιτεχνία είναι μια πρωτοποριακή διαδικτυακή σελίδα απαραίτητη σε κάθε μαθητή και εκπαιδευτικό και αποσκοπεί στο να μυήσει τον χρήστη στο μαγικό κόσμο της γνώσης, με δημιουργικότητα και φαντασία.
    Μέσα από σύγχρονες μεθόδους και με την χρήση μουσικής, ποίησης, ταινιών και παιχνιδιών το πρόγραμμα αναβαθμίζει τον τρόπο διδασκαλίας του Αναλυτικού Προγράμματος του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού γι αυτό και είναι το μόνο που είναι εγκεκριμένο από το υπουργείο.