Ανακοινώσεις


"Περπατώ για τη Μυική Δυστροφία" με την TELETHON.

αναρτήθηκε στις 31 Μαρ 2016, 1:01 π.μ. από το χρήστη FunPhilosophy Kindergarten   [ ενημερώθηκε 8 Απρ 2016, 10:51 π.μ. ]

Το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου και ο Σύνδεσμος Μυοπαθών Κύπρου διοργανώνουν και φέτος το TELETHON.

Η εκδήλωση <<Περπατώ για τη Μυική Δυστροφία>> διοργανώνεται φέτος με την ευγενή πρωτοβουλία του νηπιαγωγείου μας. Τα παιδιά μας θα στηρίξουν την εκδήλωση, μαζεύοντας εισφορές για τον σκοπό αυτό.   

Έπειτα, την Δευτέρα 4 Απριλίου 2016, εκπρόσωποι του TELETHON θα επισκεφθούν το σχολείο μας, και θα πραγματοποιήσουν ένα συμβολικό περίπατο στην αυλή μαζί με τα παιδιά. Οι εκπρόσωποι του TELETHON θα ενημερώσουν τα παιδιά για το φιλανθρωπικό θεσμό και θα παραλάβουν τις εισφορές τους.
 

Παιδικό Καρναβαλίστικο Πάρτι στο Σχολείο μας

αναρτήθηκε στις 9 Μαρ 2016, 1:35 π.μ. από το χρήστη FunPhilosophy Kindergarten

Την Παρασκευή 11/3/2016 τα παιδιά θα έρθουν σχολείο με τις καρναβαλίστικες στολές τους. Τη συγκεκριμένη μέρα δεν θα ακολουθήσουμε το καθημερινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Το πρόγραμμα για εκείνη την ημέρα θα συμπεριλαμβάνει χορούς, παιχνίδια, πέταγμα χαρταετού και άλλα. Το πάρτι αφορά μόνο τα παιδιά για εκείνη τη μέρα.


Καρναβαλίστικο Πάρτι

αναρτήθηκε στις 9 Μαρ 2016, 1:11 π.μ. από το χρήστη FunPhilosophy Kindergarten   [ ενημερώθηκε 9 Μαρ 2016, 1:40 π.μ. ]

Αγαπητοί γονείς,

Σας υπενθυμίζουμε ότι σήμερα η ώρα 17:00 θα γίνει το καρναβαλίστικο πάρτι του σχολείου μας στον παιχνιδότοπο Funtastic. Το πάρτι αφορά γονείς και παιδιά οπότε σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους, μασκαρεμένους να περάσουμε να περάσουμε ένα όμορφο απόγευμα.

Το Fun Philosophy μεγαλώνει!

αναρτήθηκε στις 4 Φεβ 2014, 4:32 π.μ. από το χρήστη FunPhilosophy Kindergarten

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το νηπιαγωγείο μας επεκτείνεται λόγω της μεγάλης λίστας αναμονής παιδιών για εγγραφή κοντά μας, και δημιουργεί διπλά τμήματα στις χρονολογίες γέννησης 2011 και 2012. Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας που μας ανεβάζεται κάθε μέρα όλο και πιο ψηλά και εμπιστεύεστε τη δουλειά μας. 

Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική εκδήλωση

αναρτήθηκε στις 16 Δεκ 2013, 3:59 π.μ. από το χρήστη FunPhilosophy KindergartenΤην Τρίτη 17 Δεκεμβρίου το νηπιαγωγείο μας διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική εκδήλωση που θα λάβει χώρα στο παιδότοπο Funtastic από τις 15:00 μέχρι τις 20:00. Σκοπός της εκδήλωσης είναι να μαζευτούν αρκετά χρήματα για να αγοράσουμε το μηχάνημα σίτισης στο Παιδοογκολογικό τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου. Στην εκδήλωση τα παιδάκια μας θα πωλούν μαζί με τις δασκάλες τις κατασκευές που έχουν φτιάξει όλο αυτό το διάστημα ειδικά για την εκδήλωση. Την εκδήλωση στηρίζουν 25 εταιρείες για την επίτευξη του σκοπού και τους ευχαριστούμε θερμά. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του και ο δήμαρχος Λευκωσίας κ. Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης.

Κοπιάστε να περάσουμε ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο απόγευμα.

Σας περιμένουμε!

Πρότυπο νηπιαγωγείο

αναρτήθηκε στις 15 Νοε 2013, 2:51 π.μ. από το χρήστη FunPhilosophy KindergartenΑγαπητοί γονείς, 

Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι το σχολείο μας έχει επιλεγεί να είναι το πρότυπο νηπιαγωγείο για την Γνωσιτεχνία. Η επιλογή αυτή μας τιμά ιδιαίτερα ανεβάζοντας έτσι τον εκπαιδευτικό πήχη πάρα πολύ ψηλά κατατάσσοντας μας ανάμεσα στα καλύτερα ιδιωτικά νηπιαγωγεία στη Λευκωσία.

Η «Γνωσιτεχνία», ένα νέο, πρωτοποριακό διαδικτυακό βοήθημα που απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, και είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας. Το πρόγραμμα αυτό σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε από την Ευαγγελία Αριστείδου, εκπαιδευτικός, συγγραφέας και ερευνήτρια, και επιχειρεί να αναβαθμίσει τον τρόπο διδασκαλίας του Αναλυτικού Προγράμματος με μουσική, ποίηση, ταινίες και παιχνίδια. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα www.gnositexnia.com.

Την ερχόμενη Τρίτη 19/11/13 στις 18:30 η κ. Ευαγγελία Αριστείδου θα βρίσκεται στο σχολείο για να σας ενημερώσει αναλυτικά για το πρόγραμμα της Γνωσιτεχνίας και τις δραστηριότητες που ακολουθούν τα παιδιά σας. 

Παρουσίαση από την Ευρωγνώση για τα αγγλικά

αναρτήθηκε στις 5 Νοε 2013, 1:33 π.μ. από το χρήστη FunPhilosophy KindergartenΑγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 6/11/13 και ώρα 18:00 μ.μ. θα γίνει ενημέρωση στους γονείς από την Ευρωγνώση για το πρόγραμμα που ακολουθούν τα παιδιά στα αγγλικά. Την παρουσίαση θα κάνει ο διευθυντής κ. Βασίλης Χριστοφόρου και η δασκάλα των παιδιών κ. Ολίβια Αριστείδου. Στην παρουσίαση θα έχετε την ευκαιρία να ρωτήσετε και να συζητήσετε ότι σας απασχολεί όσον αφορά το μάθημα των αγγλικών.

Ευχαριστούμε πολύ και σας περιμένουμε

Θέατρο

αναρτήθηκε στις 15 Οκτ 2013, 5:19 π.μ. από το χρήστη FunPhilosophy Kindergarten

Αγαπητοί γονείς,


Σας υπενθυμίζουμε ότι αύριο θα επισκεφθούμε το Ρωσικό Πολιτιστικό Κέντρο για να παρακολουθήσουμε την παιδική θεατρική παράσταση «Τα ρούχα του Βασιλιά». Σας παρακαλούμε τα παιδιά να βρίσκονται στο σχολείο το αργότερο μέχρι τις 8:30 φορώντας τη στολή τους για να προλάβουν να προγευματίσουν πριν την αναχώρηση. Σε περίπτωση που χρειαστεί να επικοινωνήσετε μαζί μας κατά τη διάρκεια που θα είμαστε εκτός σχολείου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον αριθμό 95 507508. Ευχαριστούμε πολύ 

 

 

Fun Fit Kids

αναρτήθηκε στις 2 Οκτ 2013, 11:52 μ.μ. από το χρήστη FunPhilosophy Kindergarten

Αγαπητοί γονείς, 
σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές για το πρόγραμμα Fun Fit Kids συνεχίζονται μέχρι τέλος Οκτωβρίου. Δώστε στο παιδί σας την ευκαιρία να συμμετέχει σε ποικίλα προγράμματα βασικής γυμναστικής, κάτω από την επίβλεψη καθηγητών φυσικής αγωγής. 
Υπεύθυνοι καθηγητές του προγράμματος είναι ο κ. Κυριάκος Πελεκάνος και η κ. Αναστασία Φάκλαρη.


Αγιασμός

αναρτήθηκε στις 17 Σεπ 2013, 12:37 π.μ. από το χρήστη FunPhilosophy Kindergarten

Αγαπητοί γονείς, 

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου στις 9:00 π.μ. θα γίνει αγιασμός στο σχολείο μας. Όσοι επιθυμείτε είστε ευπρόσδεκτοι.   

1-10 of 12