Πρότυπο νηπιαγωγείο

αναρτήθηκε στις 15 Νοε 2013, 2:51 π.μ. από το χρήστη FunPhilosophy Kindergarten


Αγαπητοί γονείς, 

Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι το σχολείο μας έχει επιλεγεί να είναι το πρότυπο νηπιαγωγείο για την Γνωσιτεχνία. Η επιλογή αυτή μας τιμά ιδιαίτερα ανεβάζοντας έτσι τον εκπαιδευτικό πήχη πάρα πολύ ψηλά κατατάσσοντας μας ανάμεσα στα καλύτερα ιδιωτικά νηπιαγωγεία στη Λευκωσία.

Η «Γνωσιτεχνία», ένα νέο, πρωτοποριακό διαδικτυακό βοήθημα που απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, και είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας. Το πρόγραμμα αυτό σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε από την Ευαγγελία Αριστείδου, εκπαιδευτικός, συγγραφέας και ερευνήτρια, και επιχειρεί να αναβαθμίσει τον τρόπο διδασκαλίας του Αναλυτικού Προγράμματος με μουσική, ποίηση, ταινίες και παιχνίδια. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα www.gnositexnia.com.

Την ερχόμενη Τρίτη 19/11/13 στις 18:30 η κ. Ευαγγελία Αριστείδου θα βρίσκεται στο σχολείο για να σας ενημερώσει αναλυτικά για το πρόγραμμα της Γνωσιτεχνίας και τις δραστηριότητες που ακολουθούν τα παιδιά σας. 
Comments